Modele de diplome pt sfarsit de an scolar

 

Diplôme aceasta pentru şcolari este creată cu Gândul la toti Copiii noștri frumoşi. Dacă vă place, o găsiţi chiar aici, Într-un format care poate fi résur uşor în oricât de multe exemplare. Modèle de Diploma pentru elevi. Se pot descărca gratuit en format PDF pentru tipă… Modèle de Diploma pentru concursuri de Muzică. Se pot descărca gratuit. Felicitari pentru scenariul acestei serbari. Sfarsitul de clasa a IV-a este emotionant si dureros…. Cantecele pe care le-AM descoperit in scenariul d-voastra nu-mi sunt cunoscute, fapt pentru care as dori, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie negativele PE adresa ciocoiuanisoara@yahoo.com. MII de multumiri, anticipat! Diplôme este pregătită în mai multe variante: pentru preşcolari, şcolari DIN ciclul Primar, şi şcolari premianţi. Pentru CEI mai mari am pregătit şi o variantă mai “clasică”, fără atâta explozie de vieţuitoare. .

Este un MIC scenariu prin care elevii Mei s-au despartit de clasa a IV-a si de Doamna Lor invatatoare. Acesta cuprinde versuri, Amintiri si multe cantecele. Multumesc didacticilor ALE caror materiale m-au Inspirat. Comme Dori si eu modelul de diplôme PT. prescolari, dar nu pot sa descarc, am dat PE descarca fisier si IMI zice ca fisierele nu mai sunt active. Va rog daca puteti sa mi le trimiteti si mie. Multumesc!!! . Învăţământ Primar-Învăţământ simultan-proiecte educaţionale-clasa a 4-a; Doamna Vicuta, Multumim pentru generozitatea d/voastra! Si Serbarea abecedarului a fost tot brendul “milervarvara”. ATI, o idee film Excelenta aceea de a presara versuri si cantecele de la Serbarea abecedarului… De Regula, Serbarea de sfarsit de a IV o realizam dupa un scenariu “aranjat” de mine, insa acest scenariu mi se pare excelent, tocmai prin legatura pe care o face cu clasa I. Desigur, AM sa va rog sa/mi trimiteti si negativele celorlalte cantecele. Inca OData, Mii de multumiri!.

ginamarian73@yahoo.com va rog frumos dacaputeti sa mi le trimiteti. Buna Seara! Comme Dori si eu modelele de diplôme Dar cu anul dans curs 2013-2014. Pe cele étudiants de dumneavoastra nu le pot modifica. VA MULTUMESC ANTICIPAT felicitari si Multumim pentru materiale propuse pentru ca ne ajutati foarte mult, mai ales PE Noi Care suntem mai tinere, comme vrea negativele la Serbarea de clasa a IV-a, v-am trimis si un email foarte Frumos scenariul! Va Multumim ca ne impartasiti minunatele dumneavoastra idei. Am si eu clasa a IV-a si v-As Ruga sa-mi trimiteti si mie negativele cantecelor la adresa. Georgiana.Mogos@yahoo.com. Va multumesc!. Trebuie să le refac pentru anul acesta, vă anunț PE mail Când sunt Gata. Multumesc Frumos pentru idei. Diplôme d`interesanta.

Daca nu va deranjeaza comme dori sa o folosesc. Felicitari1 foarte Frumos! Sunt Mama unui Copil de cl. a iv-a și vreau sa organisée sebarea. AȘ avea Mare nevoie de negatif. Mulțumesc mult! Superbe…. cuvinte fara! DIN suflet va multumesc pentru scenariu si daca s-ar putea sa-mi trimiteti si mie negativele PE adresa: vera_tud@yahoo.com!. Bună ziua. Comme Dori și eu modelele de diplôme Dacă se poate. Sunt foarte Frumoase. Mulțumesc! aveti materiale deosemorsure si PT asta va Multumim que vrea si eu sa/mi trimiteti diplomele felicitări! Foarte Frumos! AȘ Dori și eu, vă Rog, negativele! Și cele de la clasa I, Împreună cu scenariul! Mulțumesc! (stef_felicia@yahoo.com) Buna Seara! Vin si eu cu rugamintea de a-mi trmite negativele cantecelor pentru serbare, daca puteti.

 
© 2020 My Website
Powered By DynamiX